200 Koleksi Ucapan Selamat Hari Raya Aidiladha / Korban 2024

Ketika tangan tak mampu berjabat, kaki tak dapat melangkah, hanya hati yang mampu berbisik. Mohon maaf dari kesalahan. Selamat Hari Raya Aidiladha.

200 Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha / Korban 2023

Pada kesempatan yang menggembirakan ini, izinkan saya mengucapkan harapan serta doa bagi kita semua. Semoga kebahagiaan serta rahmat dari Allah SWT selalu membanjiri sehingga kita akan terus bersyukur dan terus bertakwa pada-Nya. Selamat Hari Raya Aidiladha. Mohon Maaf Zahir dan Batin.

KOLEKSI UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA / KORBAN 2024

200 Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha / Korban 2022

Semoga Allah selalu menganugerahkan kita rezeki dan kesihatan untuk berada di momen ini. Mohon maaf lahir batin. Salam Aidiladha.

Baca: Bergambar – Koleksi Doa Tahajjud Rumi Mudah Dibaca

200 Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha / Korban 2022

Semoga Allah SWT menerima amal kita semua serta mengampuni semua dosa-dosa yang pernah diperbuat. Selamat hari raya korban.

Keikhlasan Nabi Ibrahim diganti oleh Allah SWT dengan begitu banyak keberkatan. Semoga Nabi Ibrahim boleh menjadi inspirasi kita untuk selalu ikhlas dan takwa kepada Allah SWT. Selamat Menyambut Hari Raya Korban.

Ya Allah, jadikanlah tiap helan nafas kami sebagai bukti cinta kepada-Mu. Jadikanlah korban kami sebagai jalan panjang mendekati-Mu. Selamat Hari Raya Aidiladha.

Mari jabat tangan penuh kasih serta eratkan tali silaturahim. Minal aidin walfaizin, mohon maaf zahir dan batin. Selamat Menyambut Hari Raya Korban

Selamat menyambut hari raya Aidiladha. Semoga kita semua boleh meneladani ketaatan dan ketulusan Nabi Ibrahim dalam berkorban untuk mendekatkan diri pada Allah, Tuhan yang Maha Esa.

200 Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha / Korban 2022

Baca: LOL Msg: Funny Birthday Wishes to A Friend

Semoga Allah membanjiri hidup kita semua dengan kesihatan yang terbaik, hati yang penuh dengan cinta, jiwa yang penuh dengan keimanan, serta fikiran yang penuh dengan kebahagiaan dan ketenangan. Insya-Allah. Salam Aidiladha. Mohon Maaf Zahir dan Batin.

Hidup adalah timbal balik. Apa yang kamu berikan akan kembali. Apa yang kamu tanam akan tumbuh. Dan apa yang kamu korbankan akan berbuah pahala. Selamat berkorban dan mohon maaf lahir dan batin. Salam Aidiladha semua 🙂

Semoga kita semua dilimpahi hidayah, rahmat, keberkatan serta keredhaan daripada Yang Maha Esa. Dengan ingatan tulus ikhlas. Disusun sepuluh jari, mohon ampun dan maaf andai ada tersalah laku serta terkasar bahasa.

Sesungguhnya Allah telah menggantikan kepada kamu dua hari yang terbaik iaitu Hari Raya Aidiladha dan Hari Raya Aidilfitri. – Hadis Riwayat Imam Ahmad.

Saat berderai jatuh Titisan air mata suci IBRAHIM,
Melihatkan keteguhan iman anaknya ISMAIL,
Dikala itulah bermulanya sejarah agung Erti sebuah PENGORBANAN

Mentari jingga awan berarak,
Bulan tiba bersilih mentari,
Ibadah korban kita semarak,
Moga diterima Rabbul Izzati.

200 Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha / Korban 2022

Carian Berkaitan: Koleksi Ucapan Hari Raya Aidiladha