(Rumi) 1001 Ucapan Selamat Pagi & Doa Pagi

1001 Ucapan Selamat Pagi - Subuh - Tahajjud

Ucapan Selamat Pagi

Doa Pagi

Ya Allah, Pagi ini aku mohon kau bersihkan hatiku dari rasa kekuatiran. Penuhi hatiku dengan kelembutan. Permudahkan rezekiku dan damaikan hatiku dalam cinta yang setia. Aamiinn….

Selamat Pagi. Ya Allah, jika rezekiku masih ada dilangit, aku mohon turunkanlah. Jika di bumi keluarkanlah. Jika sukar, permudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, aku mohon dekatkanlah.

1001 Ucapan Selamat Pagi - Subuh - Tahajjud

Ya Allah, Berikanlah aku pelangi di setiap hujan, senyuman untuk setiap tangisan, rahmat untuk stiap cubaan dan kekuatan untuk setiap dugaan.

Baca: Koleksi Ucapan Salam & Quotes Pagi

Alhamdulillah. Selamat Pagi. Syukur pada Allah kerana masih bernyawa dan masih diberikan kesempatan untuk meneruskan kehidupan. Semoga kehidupan kita hari ini lebih baik dari semalam. Insyaallah.

1001 Ucapan Selamat Pagi - Subuh - Tahajjud

Assalamualaikum dan selamat pagi. Mulakan dengan Bismillah beserta dengan senyuman. Moga hari ini, hari yang diberkati.

Assalamualaikum Selamat Pagi Semua. Hari ini kita bersyukur kerana BAHAGIA. Seandainya esok ujian melanda, tetaplah BERSYUKUR. Kerana hati orang yang selalu bersyukur akan sentiasa dikurniakan rasa BAHAGIA.

Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita gari ini dan hari-hari yangs eterusnya. Aamiin…

Tiada insan yang sempurna di dunia ini. Sesungguhnya kesempurnaan itu hanya milik illahi.

Setiap pagi, sedekahkan Al-Fatihah kepada kedua ibu bapamu (tak kira masih hidup atau telah tiada). Nescaya pintu rezekimu akan terbuka luas buat kamu. Sesungguhnya Allah itu Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Semoga hari ini Allah MEMBUKA pintu REZEKI yang luas untuk kita semua.

Ucapan Selamat Pagi

Ya Allah, Jadikan hari ini sebagai pembuka rezeki dan keberkatan pintu kebaikan, kesihatan, keselamatan dan pintu syurga bagi kita semua. Aamiinn

Semoga Allah yang Maha Pengasih memberkati kita dan murahkan rezeki kita. Sentiasa melindungi kita hari ini dan selamanya. Aamiin…

Waalaikumussalam. Semoga dilimpah rahmat dan kasih sayang Allah dan dipermudahkan semua urusan. Aamiin.

Semoga kita sentiasa dalam perlindunganNya dari apa jua musibah. Teguh iman dalam menghadapi musibah. Bersyukur atas nikmat yang dikurniakanNya. Aamiinn Ya Robbal Alamin

Baca: Himpunan Ucapan Pengantin Baru

Ucapan Selamat Pagi

ucapan selamat pagi