(Rumi) 1001 Ucapan Selamat Pagi dan Doa Pagi

Assalamualaikum & Selamat pagi yang ceria! Semoga pagi ini membawa 1001 keceriaan dan kebahagiaan dalam hidup kita semua.

Semoga disinari dengan sinar mentari yang hangat dan semangat yang terus membara untuk menghadapi hari ini dengan penuh keberanian dan keyakinan.

Ya Allah, pada pagi yang indah ini, kami memohon rahmat dan berkat-Mu. Bimbinglah kami pada jalan yang lurus. Kurniakanlah kepada kami kekuatan untuk mengatasi segala jenis dugaan dan rintangan yang mungkin kami hadapi.

Limpahkanlah kepada kami kesabaran serta ketenangan hati dalam menghadapi segala ujian hidup di dunia serta tempatkanlah kami dikalangan orang-orang yang beriman.

Ucapan Selamat Pagi

Ya Allah, Pagi ini aku mohon kau bersihkan hatiku dari rasa kekuatiran. Penuhi hatiku dengan kelembutan. Permudahkan rezekiku dan damaikan hatiku dalam cinta yang setia. Aamiinn….

Semoga pagi ini membawa 1001 keberkatan dan kebaikan bagi diri dan semua orang yang berada disekitar. Semoga setiap langkah yang diambil diberkati-Nya, dan setiap objektif hidup dapat dicapai seterusnya membawa kebahagiaan dan kepuasan dunia dan akhirat. Amin.

Doa Pagi

Alhamdulillah. Selamat Pagi. Syukur pada Allah kerana masih bernyawa dan masih diberikan kesempatan untuk meneruskan kehidupan. Semoga kehidupan kita hari ini lebih baik dari semalam. Insyaallah.

Selamat Pagi. Ya Allah, jika rezekiku masih ada dilangit, aku mohon turunkanlah. Jika di bumi keluarkanlah. Jika sukar, permudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, aku mohon dekatkanlah.

1001 Ucapan Selamat Pagi - Subuh - Tahajjud

Ya Allah, Berikanlah aku pelangi di setiap hujan, senyuman untuk setiap tangisan, rahmat untuk stiap cubaan dan kekuatan untuk setiap dugaan.

Baca: Koleksi Ucapan Salam & Quotes Pagi

Semoga pagi yang indah ini membawa 1001 kejayaan bagi kami semua. Semoga setiap langkah yan diambil dipermudah dan setiap usaha yang dilakukan mendatangkan hasil yang lumayan. Juga, semoga mendapat ketenangan dan kebahagiaan dalam setiap perjalanan hidup di dunia dan akhirat.

Dalam kecerahan pagi yang mempesona ini, mari bersyukur atas segala nikmat yang telah Allah swt kurniakan kepada kita semua. Ya Allah Ya Tuhan kami, berikanlah kepada kami rasa syukur yang tulus dan keihklasan yang mendalam terhadap sesama insan. Bantulah kami menjadi insan yang lebih baik, yang mampu memberikan manfaat untuk orang sekeliling.

1001 Ucapan Selamat Pagi - Subuh - Tahajjud

Assalamualaikum dan selamat pagi. Mulakan dengan Bismillah beserta dengan senyuman. Moga hari ini, hari yang diberkati.

Ya Allah, semoga pagi ini membawa kedamaian dan ketenangan kepada semua. Limpahkanlah kepada kami kebahagiaan. Berilah kami kekuatan untuk menghadapi setiap ujian dengan keberanian dan keyakinan yang teguh. Kasihanilah kami dan permudahkanlah segala urusan kami Ya Rabb.

Pada pagi yang penuh harapan ini, mari kita berdoa untuk kesejahteraan umat Islam seluruh dunia. Bimbinglah para pemimpian kami untuk membuat keputusan yang bijaksana, yang akan membawa kepada kedamaian serta kemakmuran untuk semua. Kurniakanlah dan limpahkanlah rahmat-Mu kepada kami semua, dan bantulah kami untuk menjadi insan yang berguna untuk keluarga, agama dan masyarakat.

Assalamualaikum Selamat Pagi Semua. Hari ini kita bersyukur kerana BAHAGIA. Seandainya esok ujian melanda, tetaplah BERSYUKUR. Kerana hati orang yang selalu bersyukur akan sentiasa dikurniakan rasa BAHAGIA.

Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita gari ini dan hari-hari yangs eterusnya. Aamiin…

Tiada insan yang sempurna di dunia ini. Sesungguhnya kesempurnaan itu hanya milik illahi.

Setiap pagi, sedekahkan Al-Fatihah kepada kedua ibu bapamu (tak kira masih hidup atau telah tiada). Nescaya pintu rezekimu akan terbuka luas buat kamu. Sesungguhnya Allah itu Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Semoga hari ini Allah MEMBUKA pintu REZEKI yang luas untuk kita semua.

Ucapan Selamat Pagi

Ya Allah, Jadikan hari ini sebagai pembuka rezeki dan keberkatan pintu kebaikan, kesihatan, keselamatan dan pintu syurga bagi kita semua. Aamiinn

Semoga Allah yang Maha Pengasih memberkati kita dan murahkan rezeki kita. Sentiasa melindungi kita hari ini dan selamanya. Aamiin…

Waalaikumussalam. Semoga dilimpah rahmat dan kasih sayang Allah dan dipermudahkan semua urusan. Aamiin.

Semoga kita sentiasa dalam perlindunganNya dari apa jua musibah. Teguh iman dalam menghadapi musibah. Bersyukur atas nikmat yang dikurniakanNya. Aamiinn Ya Robbal Alamin

Baca: Himpunan Ucapan Pengantin Baru

Ucapan Selamat Pagi

Carian Berkaitan: ucapan selamat pagi