1001 Kad Ucapan Bergambar – Salam dan Doa Pagi Jumaat

Doa Pagi Jumaat

SALAM JUMAAT YANG BARAKAH. Assalamualaikum dan selamat pagi serta salam Jumaat. Moga segala urusan kita dipermudahkan dan doa kita diperkenankan. Aamiin

Koleksi Doa Pagi

Koleksi Salam Jumaat Penghulu Segala Hari

Salam Jumaat. Bersyukur itu nikmat. Sabar itu indah. Semoga Allah memberikan segala kemudahan untuk hal-hal yang kita kerjakan.

20 Kad Ucapan Bergambar - Assalamualaikum Salam Pagi Jumaat Barakah

Salam Jumaat. Tidak akan miskin orang yang membelanjakan hartanya di jalan Allah.

Baca: Koleksi Ucapan Selamat Pengantin Baru

Doa Pagi Jumaat

Assalamualaikum dan Salam Jumaat Penghulu Hari Penuh Barakah. Semoga kita diredhai dan diberkati rezeki yang luas serta diampunkan segala dosa olehNya.


20 Kad Ucapan Bergambar - Assalamualaikum Salam Pagi Jumaat Barakah

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. Semoga Allah mengampunkan dosa-dosa kita pada hari yang penuh berkah ini.


Salam Jumaat. Serapkanlah sifat sabar itu dalam diri walau susah macam mana sekali pun. Kerana, orang yang kuat adalah orang yang sentiasa sabar.


Baca: Tip Kurus: Kebaikan Green Tea / Teh Hijau

Doa Pagi Jumaat

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan hidup hari ini. Semoga nafas ini selalu bersyukur. Semoga lisan ini selalu berzikir dan semoga semua gerak langkah ini selalu ibadah kepadaMu ya Allah.


Salam Jumaat yang barakah. Ya Allah Ya Tuhanku. Ampunilah dosa-dosa kami. Murahkanlah rezeki kami. Berkatilah kehidupan kami. Aamiin.


Doa Pagi Jumaat

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. Ya Allah, Engkau tunjukkanlah kami ke arah kebaikan, pertingkatkan iman kami agar amalan hidup kami sihat dari segi rohani dan jasmani serta menjadi contoh ikutan generasi akan datang.


Salam Jumaat Penuh Barakah. Semoga dengan sinar RabbNya dan keberkatan Jumaat yang mulia ini, kita berterusan didatangi hidayah dan petunjuk dari Allah untuk terus istiqamah dalam beribadah dan berbuat kebaikan.


Baca: Ucapan Selamat Pagi Untuk Sahabat

Salam Jumaat. Ya Allah, jauhkanlah hidup kami dari penderitaan, mudahkanlah jalan kami untuk kebahagiaan. Lancarkan rezeki kami dan lindungilah di setiap langkah kami. Aamiin…


Salam Jumaat. Ya Allah, sesungguhnya aku memohon kepadaMu rezeki yang baik (halal dan suci), ilmu yang bermanfaat dan amalan yang diterima.

Doa Pagi Jumaat

Salam Jumaat Penuh Berkah. Wahai Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka.

Salam Jumaat. Barangsiapa membaca surah Al-Kahfi pada hari jumaat, maka akan dipancarkan cahaya untuknya di antara dua jumaat.

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. Semoga pintu-pintu segala kebaikan terbuka luas untuk kita hari ini.

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. Ya Allah, tunjukkanlah kami ke arah kebaikan. Pertingkatkan iman kami dan jadikanlah sisa usia kami dalam rahmatMu.


Doa Pagi Jumaat

Jumaat Barakah. Terima kasih Allah atas nikmat iman, pasangan hidup yang menenangkan hati, pekerjaan yang halal, kesihatan yang baik dan sahabat yang selalu menasihati tentang kebaikan.

Baca: Kata Ucapan Selamat Pagi Islami Lengkap

Alhamdulillah. Nafas hari ini adalah anugerah untuk hidup yang penuh dengan barakah.

Assalamualaikum dan Salam Jumaat. Allah merahsiakan masa depan untuk menguji kita agar berprasangka baik, berusaha yang terbaik, bersyukur serta bersabar.

Doa Pagi Jumaat

Salam Jumaat. Semoga hari ini permulaan yang terbaik untuk hari seterusnya. #JumaatBarakah #PenghuluSegalaHari

Doa Pagi Jumaat Doa Pagi Jumaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *