12 Ucapan Bergambar – Selamat Pagi Motivasi

Senyum di dalam kesedihan memberi 1000 persoalan untuk ditafsirkan tapi senyum dalam kegembiraan memberi 1000 jawapan kepada persoalan.

Kadang kala kita lupa bahawa rezeki itu bukanlah hanya terletak pada kekayaan wang ringgit tetapi kehidupan yg baik juga adalah rezeki yang tidak terhingga nilainya.


Kejayaan adalah suatu perjalanan bukannya suatu destinasi.

Ucapan Bergambar - Selamat Pagi Motivasi

Tidak ada manusia sempurna, tetapi selama memiliki sikap mahu belajar dan berubah maka ketidaksempurnaan itulah kesempurnaan sejati.


Baca: Koleksi Doa Selepas Solat / Harian

Takdir bukanlah sesuatu untuk ditunggu, tapi sesuatu untuk diraih


Bersyukur sebab anda masih diberikan peluang untuk menerukan hidup. Anda juga masih diberikan kesempatan untuk melakukan yang terbaik pada hari ini, lebih baik daripada hari kelmarin.


Alhamdulillah. Pagi ini masih diberi kesempatan utk merasai segala nikmat drpd-Nya. Sentiasa berusaha untuk belajar mensyukuri di atas segala nikmat kehidupan yang diberikan. Setiap nafas yang kita hela adalah rezeki daripada-Nya.

Baca: 20 Contoh Bergambar Ucapan Waalaikumussalam


Orang yang hebat bertindak sebelum berkata dan dia berkata selaras dengan tindakannya.


Lupakanlah kisah semalam yang pedih. Lepaskanlah semuanya. Maafkan orang diwaktu pagi, maafkan kesalahan kesemuanya dari dahulu sampai sekarang.


Masuk sahaja ke dalam kelas, pasang niat dengan ikhlas anda mahu menuntut ilmu. Bila istiqamah dalam melakukannya, anda mempunyai peluang yang cerah untuk Cemerlang!


Semalam telah berlalu, Jadikan ianya ingatan & panduan kita dalam meneruskan kehidupan. Hari ini, hari baru. Semoga lebih banyak perkara baik yg akan berlaku.

Ucapan Bergambar - Selamat Pagi Motivasi

Jagalah dirimu baik-baik, usahakanlah kemuliaannya, kerana engkau dipandang manusia bukan kerana rupa tetapi kesempurnaan budi dan adab.

Ucapan Bergambar - Selamat Pagi Motivasi

Carian Berkaitan: Ucapan Bergambar – Selamat Pagi Motivasi