Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat Karib

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru untuk sahabatku. Akhirnya kini engkau sudah tidak sendiri lagi. Moga menjadi keluarga yang Sakinah, Mawaddah, Warrahmah. Amin.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Kini, engkau sudah mempunyai amanah dan tanggungjawab besar untuk pasangan dan anak-anakmu kelak. Jangan lupa untuk terus bersemangat. Semoga Allah menjagamu.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Cantik berseri pasangan sejoli,indah sungguh perancangan Allah dan jodoh yg telah Allah aturkan ini. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Aminn.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Semoga selamat semuanya. Semua yang terbaik untukmu dan keluarga baharumu buat selamanya.

Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat Karib

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baharu. Berbahagialah selamanya.

Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat Karib

SELAMAT PENGANTIN BARU. Cerita cinta kalian umpama Romeo dan Juliet, Uda dan Dara. Tapi percayalah, kalian jauh lebih beruntung. Hari ini, kalian menjadi pasangan sehidup semati dalam ikatan pernikahan suci. Semoga menjadi keluarga baru yang penuh cinta.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru. Semoga dilimpahi kebahagiaan yang tak berkesudahan.

SELAMAT PENGANTIN BARU. Semoga pernikahan kalian tersaji dengan ramuan cinta yang sempurna. Semoga kalian kekal dalam keabadian kasih sayang. Selamat menempuh bahtera cinta bersama.

Ucapan Pengantin Baru Buat Sahabat Karib

SELAMAT PENGANTIN BARU. Selamat menempuh hidup baru. Harapan dan doa terbaik dari aku untuk kalian berdua selalu. Semoga kekuatan cinta mampu menjadi pelindung keluarga baru kalian dari segala hal yang mendatang.

Tahniah atas ikatan suci ini. Semoga cinta kalian terus berkembang dan menjadi inspirasi bagi kami semua. Selamat melayari bahtera rumah tangga yang penuh berkat!

Selamat pengantin baru, sahabatku! Semoga kalian selalu bahagia, saling mendukung, dan menjadi pasangan yang harmoni dan saling melengkapi sepanjang masa.

Di hari bahagiamu ini, kami mendoakan agar cinta kalian sentiasa terpelihara, langkah kalian selalu beriringan, dan hidup bahagia setiap detik perjalanan rumah tangga. Love till Jannah!

Tahniah atas pernikahan indah ini! Semoga Allah memberkati setiap langkah kalian, menghimpun cinta sejati dan menyatukan hati yang tulus bahagia selamanya.

Selamat pengantin baru! Jadikanlah setiap hari dalam pernikahan kalian sebagai lembaran baru cerita cinta yang manis dan abadi hingga ke syurga.

Di hari pernikahanmu ini, kami berdoa agar rumahtanggamu menjadi tempat kedamaian, kasih sayang, dan kedekatan yang tak terpisahkan. Bahagia berdua bersama dunia akhirat

Tahniah atas ikatan suci ini, sahabatku! Semoga cinta dan kesetiaan kalian selalu terjaga, dan rumah tangga kalian diliputi kebahagiaan abadi dunia akhirat.

Selamat pengantin baru! Semoga cinta yang tulus ini menjadi pelita terang dalam setiap lembaran hidup kalian.

Di hari bahagia ini, kami mendoakan agar kalian senantiasa menemukan kebahagiaan dalam kebersamaan, saling menguatkan, dan membangun keluarga yang bahagia.

Tahniah, sahabatku! Semoga setiap detik pernikahan ini menjadi saat-saat indah yang membentuk cerita cinta yang penuh keajaiban.