Koleksi Ucapan Hari Lahir Islamik – Untuk Sahabat

Saya berharap, pada hari yang istimewa ini, hidup awak dipenuhi dengan kasih sayang, kegembiraan, dan keberkatan daripada yang Maha Esa. Selamat Hari lahir!

Pada hari lahir ini, semoga Allah swt memberi awak kesihatan yang baik, kebahagiaan, dan kesejahteraan hidup di dunia dan di akhirat. Nikmati hari istimewa awak sebaiknya.

Koleksi Doa – Ucapan Hari Lahir Islamik

Saya ingin mengucapkan selamat hari lahir yang penuh dengan kebahagiaan, kasih sayang, keredhaan dan rahmat dari Allah swt. Semoga awak terus mempunyai hari yang indah dan mendamaikan!

Semoga Allah mencucuri rahmat-Nya ke atas awak pada hari lahir awak yang jatuh pada hari ini. Selamat Hari lahir!

Baca: Kad Ucapan Happy Birthday Untuk Sahabat Karib

Alhamdulillah. Meningkat lagi setahun usia awak. Semoga Allah swt berikan kejayaan dan memenuhi semua impian, hajat dan cita-cita. Selamat Hari lahir!

Pada hari istimewa ini, saya berdoa kehadrat Allah swt agar Dia memberkati awak dengan kebahagiaan yang melimpah dan mengurniakan rahmat-Nya kepada anda seluas-luasnya. Selamat Hari lahir!

Dengan penuh rasa sukacita, saya ingin mengucapkan selamat hari lahir penuh gilang gemilang, rahmat, senyuman dan kasih sayang. Selamat Hari lahir!

Semoga Allah swt memberkati hidup awak dengan penuh kebahagiaan, keredhaan, kesihatan yang baik, dan berjaya dalam semua bidang kehidupan yang diceburi. Selamat Hari lahir!

Pada hari istimewa ini, saya berdoa agar Allah makbulkan segala doa yang awak panjatkan. Semoga yang Maha Esa memberikan awak masa depan yang cerah dan indah. Selamat Hari lahir!

Semoga kasih sayang dan rahmat Allah swt menyertai awak. Selamat Hari lahir!

Saya ingin mengucapkan selamat hari lahir yang dengan penuh kasih sayang, gelak tawa, dan rahmat daripada Allah yang Maha Pengasih. Nikmati hari istimewa awak dengan penuh kesyukuran!

Pada hari yang terindah ini, semoga Allah swt melimpahkan kebaikan, keredhaan dan rahmat-Nya kepada sahabat terbaik-ku ini. Selamat Hari lahir!

Semoga Allah swt memberkati hidup awak dengan kebahagiaan, keamanan, dan kemakmuran sepanjang tahun. Selamat Hari lahir kawan!

Pada hari istimewa ini, semoga Allah memberkati dengan kesihatan yang baik, kejayaan, dan kebahagiaan sepanjang hayat hingga ke syurga abadi. Selamat Hari jadi, kawanku!

Semasa awak menyambut hari lahir pada hari ini, semoga Allah swt memenuhi hidup dengan penuh kedamaian, keamanan, kasih sayang, dan kemakmuran. Bahagia selamanya di dunia dan di akhirat.

Semoga kegembiraan dan keberkatan hari ini sentiasa bersamamu kawan. Selamat hari lahir. Pada hari yang mulia ini, saya berdoa agar hidup awak dipenuhi dengan keberkatan dan kebahagiaan yang melimpah ruah. Selamat hari lahir kawan!

Sambil anda meniup lilin pada kek, semoga Allah memenuhi semua hajat dan memberkati hidup sahabatku ini dengan melimpah ruah. Selamat Hari lahir!

Semoga Allah mengurniakan awak tahun yang penuh dengan kejayaan, kebahagiaan, ketenangan dan kemakmuran. Selamat hari lahir sahabat sejati!

Pada hari lahirmu ini, saya berdoa agar Allah memakbulkan segala hajat hati dan mendekatkan lagi diri awak kepada-Nya. Selamat Hari lahir! Semoga Allah memberkati dengan kegembiraan, kejayaan, dan keredhaan yang melimpah. Selamat Hari lahir!

Koleksi Ucapan Hari Lahir Islamik - Untuk Sahabat

Koleksi Doa beserta Ucapan Hari Lahir Islamik Untuk Sahabat, Teman, Rakan dan Kawan Baik

Semoga tahun ini berjalan dengan penuh kebahagiaan, kesihatan yang baik, dan kesejahteraan hidup yang mendamaikan. Semoga Allah memberi umur yang panjang dan penuh keberkatan. Selamat hari lahir kepada orang yang hebat – Sahabatku!

Saya ingin menghantar ucapan kesyukuran pada hari istimewa yang jatuhnya pada hari ini. Semoga Allah sentiasa membimbing dan melindungi sahabat karibku ini. Selamat Hari lahir! Insya-Allah

Sambil awal meniup lilin pada kek hari jadi yang indah ini, semoga semua impian dan hasrat yang diimpikan menjadi kenyataan. Semoga Allah memberikan kekuatan, kebijaksanaan, dan kebahagiaan pada hari lahirmu. Selamat menikmati hari lahir yang indah!

Saya sangat teruja untuk menghantar ucapan ikhlas pada hari lahir sahabatku ini. Semoga tahun ini penuh dengan keberkatan untuk awak dan semua orang tersayang. Selamat Hari lahir sahabat baikku!

Pada hari yang istimewa ini, semoga Allah melimpahkan rahmat-Nya dengan seluas-luasanya. Selamat Hari jadi sayang!

Semoga Allah memberkati anda dengan limpahan kegembiraan dan kejayaan pada tahun yang akan datang. Didoakan juga hari-hari anda dipenuhi dengan cinta, tawa, dan kebahagiaan. Selamat Hari Jadi, kawanku!

Semoga hari jadi anda secantik dan ceria seperti awak. Selamat hari lahir teman! Semua doa terbaik terbaik saya panjatkan untuk awak pada hari ini dan tahun tahun mendatang. Semoga Allah sentiasa merahmatimu dunia dan akhirat.