Bergambar – Koleksi 10 Ucapan Selamat Pagi Jumaat

Salam Jumaat. Moga dipermudahkan urusan kita hari ini. Dibukakan pintu rezeki dan segala pintu kebaikan buat kita semua. Amin.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Fikir yang baik-baik. Cakap yang baik-baik. Minta yang baik-baik. Sangka yang baik-baik. Insyaallah yang akan datang nanti adalah yang baik-baik sahaja.

Assalamualaikum Sahabat. Selamat Pagi dan Salam Ceria Buat Semua. Tengoklah dengan mata. Lihatlah dengan hati. Renungkan dengan akal. Fikirkan dengan iman.

SALAM JUMAAT / JUMAT

Assalamualaikum dan Salam Jumaat. Allah merahsiakan masa depan untuk menguji kita agar berprasangka baik, berusaha melakukan yang terbaik, bersyukur dan bersabar.

Selamat Pagi Jumaat

Salam Jumaat Penghuu Segala Hari. Semoga pintu-pintu segala kebaikan terbuka luas untuk kita hari ini.

Baca: Contoh Ucapan Takziah Untuk Orang Meninggal

Selamat Pagi Jumaat

Salam Jumaat. Tetapkanlah sifat sabar itu dalam diri, walau sesusah mana sekalipun. Ini kerana, orang yang kuat adalah orang yang kuat bersabar.

Selamat Pagi Jumaat

Assalamualaikum dan Salam Jumaat. Doa kita hari ini: Ya Allah, aku mohon kepadamu ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amal ibadah yang diterima. Amin Ya Rabbal Alamin.

Baca: Ucapan Hari Lahir Untuk Sahabat Baik

Selamat Pagi Jumaat

Salam Jumaat. Selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa. Selalu ada jalan pertolongan bagi mereka yang berusaha. Selalu ada yang terbaik bagi mereka yang bertawakal. Insyaallah. Yakinlah pada Allah.

Salam Jumaat. Jadikanlah pagimu seindah warna pelangi. Jadikanlah harimu secerah bak sinaran mentari. Salam keindahan dan selamat pagi. Semoga hidup kita diberkati Illahi.

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. Ya Allah, lancarkanlah urusan aku hari ini. Indahkanlah dengan silaturahim yang baik dan limpahkanlah dengan rezeki yang berkat.

Baca: Makan Di Asam Pedas House Johor Bharu.

Carian Berkaitan: Selamat Pagi Jumaat