Koleksi Kad Ucapan Hari Lahir Islamik

Semoga selalu diberikan kesihatan dalam sisa umur yang berkah. Semoga dengan bertambahnya umur, Allah swt berikan redhaNya dalm setiap langkah mu. Barakallahufiikum.

Semoga Allah memberkati hidupmu. Dimurahkan rezeki. Dipanjangkan umur. Dipermudahkan segala urusan dan sentiasa ceria dalam menghadapi kehidupan mendatang. Ammiin Ya Robbal Alamin…

Baca: Contoh Bergambar Ucapan Waalaikumussalam

Semoga dirimu, ragamu dan hidupmu kekal bahagia, sejahtera dan sentiasa mendapa redha dari yang Maha Esa. Amin.

Ya Allah. Terima kasih atas kurniaMu hari ini. Semoga aku menjadi hambaMu yang tidak lupa untuk sentiasa bersyukur.

Selamat Hari Lahir. Semoga kejayaan menjadi milikmu. Aku doakan agar persahabatan kita akan kekal selamanya dan sentiasa dirahmati oleh Allah swt.

Barakallah Fii Umrik. Semoga Allah berberkati usiamu sehingga engkau dapat menjadi peribadi yang lebih baik. lebih solleh dan lebih beruntung di tahun mendatang. Jangan lupa ibadah dan doakan ayah ibumu di setiap waktu.

Sannah Helwah. Semoga fikiranmu semakin luas dan cerdas. Semoga hatimu semakin bersih dan bijak. Semoga akhlakmu semakin terampil menawan dalam kebajikan.

Ulangtahun hadir setiap tahun. Tapi, teman sepertimu hanya datang sekali dalam seumur hidup. Happy Birthday my dear.

Baca: Koleksi Bergambar Ucapan Hari Lahir Untuk Suami Tersayang

Semoga tuhan memberkatimu dengan kesihatan yang baik, masa depan yang cerah dan hari-hari yang menyenangkan. Selamat Ulangtahun.

Selamat ulang tahun anakku. Bertambah satu tahun usiamu. Tambah pula tanggungjawabmu untuk belajar dengan lebih rajin lagi.

Ya Allah, panjangkanlah umur sahabatku. Kurniakanlah kesihatan yang baik kepadanya. Terangkanlah hatinya dengan nur pancaran iman. Tetapkanlah hatinya. Perluaskanlah rezekinya. Dekatkanlah hatinya kepada kebaikan. jauhkanlah hatinya pada kejahatan. Tunaikanlah hajatnya baik hajat dalam agama, dunia mahupun akhirat.

Kad Ucapan Hari Lahir Islamik Kad Ucapan Hari Lahir Islamik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *