Koleksi Kad Ucapan Hari Lahir Islamik – Kreatif

Pada hari istimewa ini, semoga Allah melimpahkan rahmat-Nya kepada-mu. Selamat Hari Jadi Sayang! Sanah Helwah

Semoga hidayah dan rahmat Allah tercurah tanpa batas pada hari ulangtahun kelahiramu ini. Sanah Helwah

Semoga hari lahir-mu ini dipenuhi dengan banyak cinta, kegembiraan, dan kebahagiaan. Semoga Allah mengurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Baca: Saeng-il Chugha-hae : Koleksi Ucapan Hari Lahir Dalam Bahasa Korea

Semoga Allah memberkati-mu dengan kesihatan yang baik, hati yang mendamaikan dan memperoleh banyak kebahagiaan pada hari lahir yang jatuhnya pada hari ini dan juga pada tahun yang akan datang!

Semoga rahmat Allah yang Maha Pengasih dan Penyayang sentiasa menyinari pada hari lahir mu pada hari ini. Selamat Hari lahir!

Saya berdoa agar Allah mengurniakan-mu umur yang panjang dan bahagia yang berkekalan serta dipenuhi dengan iman yang kukuh kepada Allah swt. Selamat Hari Lahir!

Koleksi Kad Ucapan Hari Lahir Islamik - Kreatif

Kepada sahabat saya yang dikasihi, semoga Allah menjawab semua doa-mu dan memberkati hidup-mu dengan kebahagiaan dan kesejahteraan yang lebih baik. Selamat Hari lahir!

Mengucapkan selamat ulang tahun kepada-mu agar dipenuhi dengan detik-detik gembira yang membuatkan-mu sentiasa tersenyum sepanjang tahun! Semoga Allah mengelilingi-mu dengan insan-insan yang menghargai dan menyayangi antara satu sama lain. Selamat Hari Sahabat

Pada hari lahir-mu ini, saya berdoa agar perbuatan baik anda bersinar terang seperti bintang untuk memberi inspirasi kepada orang di sekeliling. Semoga Allah memberkati hidupmu dengan keredhaan-Nya yang melimpah ruah!

Saya berdoa kepada Allah swt agar Dia sentiasa mengurniakan kebahagiaan dan membimbing ayah arah jalan kebahagiaan dan kegembiraan! Selamat hari lahir, ayah! Sesungguhnya Allah telah memberkati saya dengan menjadikan-mu ayah saya. Saya sentiasa berdoa kepada-Nya untuk hari yang lebih baik di dunia dan di akhirat.

Mempunyai bapa yang mengajar anaknya menjadi kuat dan berani adalah sangat penting. Ayahku sayang, pada hari lahir-mu yang jatuh pada hari ini, aku ingin mengucapkan terima kasih untuk segalanya. Saya bersyukur kepada Allah kerana telah mengurniakan seorang bapa seperti-mu.

Pada hari istimewa-mu ini, saya berdoa kepada Allah untuk kebahagiaan-mu yang baik. Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Semoga saya dapat membalas semua jasa ibu dengan baik. Saya sayang awak.

Setiap hari, saya bersyukur kehadrat Allah swt kerana memberi saya seorang abang yang penyayang. Pada hari ini, saya ingin mengucapkan terima kasih kerana menjadi abang yang terbaik. Semoga sentiasa memperoleh hari yang indah!