Doaku – 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Rezeki buka hanya berupa wang, tetapi juga umur yang panjang. Nikmatilah kesihatan yang dikelilingi oleh kebaikan.

Assalamualaikum. Semangat pagi semua. Semoga seberkas sinar ilahi terpancar menerangi hati di pagi yang berbahagia ini.

Semoga harimu menjadi sangat istimewa dan semoga Allah SWT memberkatimu setiap hari dalam segala hal yang kamu lakukan.

Doaku - 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Hiduplah dah bangunlah pagi ini juga tanpa ada rasa kebencian, keraguan dan kegalauan apapun yang terjadi hadapilahnya. Selamat pagi.

Doaku - 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Assalamualaikum Selamat pagi Semoga Allah permudahkan rezeki kita hari ini dibuka untuk kita pintu-pintu rezeki.

Azan subuh sudah berkumandang. Selamat pagi ukhti! Awali hari ini dengan solat dan mengaji agar hidup lebih berkat.

Jalani hidup ini dengan penuh kesabaran kerana kesabaran akan membawa kehidupan kita menjadi lebih baik.

Berkat Allah SWT datang sebagai kejutan, tetapi seberapa banyak yang kamu terima tergantung pada seberapa besar hatimu percaya! Semoga kamu diberkati melebihi harapanmu. Selamat pagi.

Syukur jauh lebih mulia daripada mengeluh, tanpa sedikit pun merasa bahagia. Rasa syukur dilepaskan dari ikatan ketakutan akan kegagalan.

Selamat pagi. Mulailah harimu dengan mengucapkan Bismillahirahmanirrahim, dan selalu mengingat Allah SWT setiap langkahmu sepanjang hari.

Hidup untuk mencari kesempurnaan akan menjadikan diri tertekan. Jadi bersyukurlah hari barumu yang dihaiasi mentari dan sinar pagi.

Selamat pagi sahabatku. Semoga kita sentiasa diberi kesihatan yang baik, kebahagiaan, kekuatan dan keberkahan dalam hidup.

Bangun di pagi hari dan rasakan kehidupan yang lebih istimewa. Berterima kasihlah atas segala nikmat yang telah diterima selama ini

Bersyukurlah atas kesalahan yang Anda buat. Itu akan memberi Anda pelajaran berharga.

Doaku - Ucapan Selamat Pagi Islami

Awali dengan Bismillah. Hiasi harimu dengan zikrullah.


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Ya Allah, panjangkanlah umur teman-teman kami. Berikanlah kami rezeki yang halal, kesihatan zahir dan batin, anak-anak yang soleh dan solehah serta keredhaan-Mu baik di dunia mahupun akhirat.


Doaku - Ucapan Selamat Pagi Islami

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Semoga Allah swt selalu memberikan rahmat, hidayah, anugerah, kurnia serta keredhaan baik dunia mahupun di akhirat.

Baca: Koleksi Bergambar – Doa Ibu Bapa


Selamat Pagi Sahabat. Semoga seberkas CAHAYA ILLAHI menyinarimu dipagi ini. Ketahuilah, hati orang pandai adalah yang mampu menjaga aib saudaranya sendiri. Semoga hari ini adalah hari keberuntungan kita semua.


Awali hati dengan mengucapkan Bismillahirahmanirrahim. Semoga kita selalu dalam lindungan-Nya. Selamat beraktivitas.

Selamat Pagi. Sabar tidak bertepi. Syukur tidak berpenghujung. Tidak ada kebahagiaan yang datang terus menerus. Begitu juga sebaliknya. Sepahit apapun kehidupan, jangan berhenti melangkah… teruslah berjalan.

Doaku - 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Baca: Rezeki Quote – Alhamdulillah Syukur

Alhamdulillah. Selamat Pagi. Syukur pada Allah kerana masih bernyawa dan masih diberikan kesempatan untuk meneruskan kehidupan. Semoga kehidupan kita hari ini lebih baik dari semalam. Insyaallah.

Baca: Ucapan Happy Birthday in English

Assalamualaikum. Ya Allah, lapangkanlah dadaku. Permudahkanlah urusanku. Lepaskanlah kekakuan dari lidahku supaya mereka mengerti perkataanku. Amin Ya Robbalalamin.

Doaku - 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Bahagia itu milik hati yang redha dan bersyukur.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Tiadak akan nampak cahaya bintang kalau tidak ada kegelapan. Begitu jua dengan kehidupan. Tidak akan saksikan kejayaan kalau tidak ada pengorbanan.

Doaku - 31 Ucapan Selamat Pagi Islami

Kendalikan diri anda pagi ini dari kesulitan dan kesedihan yang anda hadapi. Yakinlah bahawa Allah swt itu Maha Adil. Selamat Pagi Teman Sekalian.

Carian Berkaitan: Ucapan Selamat Pagi Islami