Doaku – Ucapan Selamat Pagi Islami

Doaku - Ucapan Selamat Pagi Islami

Rezeki buka hanya berupa wang, tetapi juga umur yang panjang. Nikmatilah kesihatan yang dikelilingi oleh kebaikan


Doaku - Ucapan Selamat Pagi Islami

Awali dengan Bismillah. Hiasi harimu dengan zikrullah.


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Ya Allah, panjangkanlah umur teman-teman kami. Berikanlah kami rezeki yang halal, kesihatan zahir dan batin, anak-anak yang soleh dan solehah serta keredhaan-Mu baik di dunia mahupun akhirat.


Doaku - Ucapan Selamat Pagi Islami

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Semoga Allah swt selalu memberikan rahmat, hidayah, anugerah, kurnia serta keredhaan baik dunia mahupun di akhirat.


Selamat Pagi Sahabat. Semoga seberkas CAHAYA ILLAHI menyinarimu dipagi ini. Ketahuilah, hati orang pandai adalah yang mampu menjaga aib saudaranya sendiri. Semoga hari ini adalah hari keberuntungan kita semua.


Awali hati dengan mengucapkan Bismillahirahmanirrahim. Semoga kita selalu dalam lindungan-Nya. Selamat beraktivitas.


Selamat Pagi. Sabar tidak bertepi. Syukur tidak berpenghujung. Tidak ada kebahagiaan yang datang terus menerus. Begitu juga sebaliknya. Sepahit apapun kehidupan, jangan berhenti melangkah… teruslah berjalan.


Alhamdulillah. Selamat Pagi. Syukur pada Allah kerana masih bernyawa dan masih diberikan kesempatan untuk meneruskan kehidupan. Semoga kehidupan kita hari ini lebih baik dari semalam. Insyaallah.

Baca: Ucapan Happy Birthday in English


Assalamualaikum. Ya Allah, lapangkanlah dadaku. Permudahkanlah urusanku. Lepaskanlah kekakuan dari lidahku supaya mereka mengerti perkataanku. Amin Ya Robbalalamin.


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Bahagia itu milik hati yang redha dan bersyukur.


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Tiadak akan nampak cahaya bintang kalau tidak ada kegelapan. Begitu jua dengan kehidupan. Tidak akan saksikan kejayaan kalau tidak ada pengorbanan.


Kendalikan diri anda pagi ini dari kesulitan dan kesedihan yang anda hadapi. Yakinlah bahawa Allah swt itu Maha Adil. Selamat Pagi Teman Sekalian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *