Doa Hari Jadi – Moga Panjang Umur, Murah Rezeki

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM

ALHAMDULILLAHIRABBIL ‘ALAMIN HAMDAN YUWAAFI NI’MAHUU WA YUKAAFI MAZIIDAH.

YA RABBANA LAKAL HAMDU KAMA YANBAGHI LI JALAALI WAJHIKAL KARIIMI WA ADZHIIMI SULTHONIK.

ALLAHUMMA SHOLLI ‘ALAA SAYYIDINA MUHAMMADDIN WA ‘ALAA SAYYIDINA MUHAMMAD.

Baca: 100+ Koleksi Ucapan Hari Lahir Terbaik

Semoga di hari bahagia ini,Allah SWT sentiasa memberikan taufik,rahmat,barakah juga lindungan kesihatan,hidayah dan redhaNYA untuk Sahabat sahabatku ….Semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa..

Koleksi Ucapan dan Doa Selamat Hari Jadi

Doa Hari Jadi

SELAMAT HARI JADI !!!

Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..

SELAMAT HARI JADI !!!

Semoga panjang umur,murah rezeki,dilindungi Allah selalu dan sentiasa cemerlang di dunia juga akhirat.InsyaAllah..

SELAMAT HARI JADI !!!

Semoga dengan bertambahnya usia,menjadikan kamu insan yang mulia,sentiasa disayangi Allah dan menyayangi Allah..Semakin umurnya barakah,pahala bertambah dan segala urusan dipermudahkan..

SELAMAT HARI JADI !!!

Pada hari ini,apapun impian yang kamu impikan,semoga Allah SWT menjadikan itu kenyataan..Apapun rencana yang akan kamu buat,semoga semua itu tercapai..Semoga kegembiraan mengisi dirimu dalam setiap waktu.Hari ini izinkan aku berdoa sepenuh hati untuk hal yang terbaik..Semoga dirimu mendapat keberkatan dan sentiasa dalam redha Allah SWT.

Doa Hari Jadi

SELAMAT HARI JADI !!!

Waktu berjalan tiada henti..Mengiringi bulan dan juga mentari,yang terbit setiap hari..Mengiringi usiamu yang terus bertambah hari ke hari ..Hingga saat ini..Selamat hari jadi !!

SELAMAT HARI JADI !!!

Kaulah teman dikala sepi..Hangatkan suasana bagaikan mentari..Ambillah hikmah dari hari yang telah kita lewati..Selamat hari lahir wahai sahabat sejati…

SELAMAT HARI JADI !!!

Dari lubuk hati yang paling dalam..Tiada kata dapat kuucapkan untuk menghiasi harimu yang penuh sejarah ini..Dan hanya doa yang mampu kupanjatkan untukmu..Semoga Allah selalu ada dan selalu menjaga dan melindungi dirimu..dengan bertambahnya usia kamu jadikanlah dirimu manusia yang berguna dan tingkatkanlah amal bakti kamu kepada kedua ibubapa..Selamat hari jadi sahabat,semoga berbahagia hendakNYA..

Doa Hari Jadi

SELAMAT HARI JADI !!!

Ya Allah..Abadikan kasih sayangnya,tunjukkanlah jalannya dan penuhilah dengan cahaya-Mu yang tidak pernah redup,lapangkanlah dadanya dengan limpahan iman dan keindahan tawakal kepada-Mu,hidupkanlah dengan ma’rifat-Mu,dan matikanlah dalam keadaan syahid di jalan-Mu. Sesungguhnya Engkau sebaik-baik Pelindung dan sebaik-baik Penolong. Aamin…

Carian Berkaitan: Doa Hari Jadi Doa Hari Jadi