Contoh Gambar Ucapan Belasungkawa

gambar ucapan belasungkawa

Turut berdukacita mendengar berita pemergian almarhum. Semoga roh dicucuri rahmat. Takziah kepada keluarga dan diberikan kekuatan menghadapi saat yang sedih ini. Alfatihah!

Baca: Bergambar – 40+ Ayat Sedih Cinta Untuk Kekasih

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un. Telah ditakdirkan dan begitulah kehendak Allah swt. Ya Allah ampunilah dia, rahmatilah dia, ampunilah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya. Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan dicucuri rahmat oleh Allah swt.

Ya Allah Ya Tuhanku Yang Maha Penyayang Lagi Maha Pengampun. Ampunilah dosa almarhum ini, terimalah setiap amal kebaikannya dan tempatkanlah arwah bersama para HambaMu yang diredhai.
Amin Ya Rabbal Alamin. Al-Fatihah.

Semoga Allah menempatkan Allahyarhamah bersama para kekasihNya dan diberi sebaik-baik balasan dengan limpahan keredhaan. Semoga keluarga keluarga arawah diberi kekuatan oleh Allah menempuh ujian kehilangan insan yang tersayang. Al Fatihah!

Belasungkawa atas keberangkatan Allahyarham / Allahyarhamah XXXXX, ke negeri abadi sebentar tadi. Saya mendoakan semoga rohnya dirahmati dan dikurniakan maghfirah dari Ilahi. Salam takziah kepada keluarga arwah.

Salam takziah kepada keluarga almarhum. Diiringin doa agar redha dan sabar akan pemergiaannya. Semga Allah mengampuni doa alhamrhum / almarhumah dan menempatkannya bersama para solihin.

Baca: 15+ Koleksi Doa Selepas Solat Yang Menyentuh Hati

gambar ucapan belasungkawa

Innalillahi Wa Inna Illaihi Rojiun. Turut berdukacita. Semoga arwah mendapat tempat terbaik disisi-Nya. Semoga segala amal ibadahnya diterima oleh Allah SWT. Aminn.

Innalillahi Wa Inna Illaihi Rojiun. Salam Takziah. Sesungguhnya kita semua adalah milik Allah dan kita semua pasti akan kembali kepada Allah. Tabah dan tetap beriman adalah yang terbaik.

Salam Takziah. Semoag almarhum diterima disisi Allah, diterima semua amal ibadahnya dan diampuni segala dosanya. Aminnnn. Sesungguhnya, kami sekeluarga turut berdukacita sedalam-dalamnya.

Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jugalah kami kembali.

Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Rajiun. Dari lubuk hati paling dalam, kami dan keluarga turut berdukacita atas meninggalnya almarhum. Semoga Allah menempatkannya di tempat yang paling indah bersama orang-orang beriman. Semoga keluarga yang ditinggalkan diberi kesabaran dalam menghadapi dugaan ini.

Salam Takziah. Selamat jalan wahai sahabat terbaikku. Aku hanya boleh mendoakan dari sini. Semoga segala doa-doa terbaik yang kupanjatkan untukmu dikabulkan oleh Allah SWT.

gambar ucapan belasungkawa

ucapan belasungkawa singkat, ucapan duka cita islami khusnul khotimah, gambar ucapan belasungkawa, gambar ucapan belasungkawa, gambar ucapan belasungkawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *