Bersemut – Ucapan Hari Lahir Untuk Kekasih

Ucapan Hari Lahir Untuk Kekasih

Selamat hari lahir untuk kekasih hatiku. Semoga cantik mu tak berkurangan seiring berjalannya waktu. Moga Kebaikanmu sentiasa bertambah. Semoga panjang umur dan sihat selalu hendaknya.

Hari ini mentari bersinar lebih terang. Seakan ia tahu, kekasih hatiku sedang berbahagia di hari ulang tahun kelahirannya. Semoga kelak apa yang kau impikan segera tercapai.

Baca: Meruntun Jiwa – Doa & Ucapan Hari Lahir Untuk Ibu

Selamat hari lahir kekasih ku. Harapan aku untuk mu, semoga engkau panjang umur dan sihat selalu. Harapanku untuk hubungan kita, semoga panjang hingga ke jinjang pelamin 🙂 hihi

Suka duka dilewati bersama. Saling melindungi satu sama lain. Saling menjaga dan saling mengasihi agar tidak ada yang tersakiti. Selamat Hari Lahir Kekasih Hati Dunia Akhirat.

Baca:  Romantik – Ucapan Hari Lahir Untuk Suami

Selamat hari lahir kekasihku yang semanis coklat, seindah bunga dan secantik bidadari. Semoga kau sukses setiap apa yang kau harapkan. Semoga kita mampu bersama hingga sah kelak.

Doa ku yang terbaik untuk untuk mu. Jangan berubah dan sentiasa menjadi yang terbaik dari hari ke hari yang mendatang. Semoga hari ini dan selamanya kita tetap bersama. Dalam ikatan yang lebih utuh lagi.

Baca: Ucapan Hari Lahir untuk Anak Tersayang

Selamat ulang tahun, kekasihku yang selalu berada di setiap apa yang terjadi dalam hidup aku selama ini. Kekasih yang menjadi teman untuk keluh kesahku. Semoga kau sihat selalu. I Love You

Hari yang sangat istimewa bagi mu. Panjang umur juga sehat selalu. Apa yang ingin dicapai, segera tercapai. Apa yang ingin diperolehi, akan terwujud cepat. Selamat Hari Lahir Kekasihku.

Ucapan Hari Lahir Untuk Kekasih Ucapan Hari Lahir Untuk Kekasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *