Bergambar – Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Terbaik

Bergambar - Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Terbaik

Innalillahi wainna ilaihi raji’un. Nderek belasungkawa kagem ahli waris sedoyo ingkang pikantuk pacobaning Gusti Allah, inggih meniko kunduripun almarhum/almarhumah wonten ngarsanipun Allah.

Innalillahi wainna ilaihi raji’un, Nderek belasungkawa, mugi-mugi pinaringan jembar lan padhang kubure lan dingapura sedaya kalepatan

Baca: Ucapan Belasungkawa Islami Khusnul Khotimah

Donya mung ngeterke tekan pecate nyawa. Ananging derma nggandeng manungsa tekan lawange suwargonipun Gusti Allah.

Ndherek belo sungkowo nggih.. Mugi-mugi angsal pangenan sing mulya ing ngarsane Allah SWT. Saged dipun tampi sedaya amal lan ibadahipun. Aamiin

Bergambar - Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Terbaik

Mugi-mugi sedanten kekilafan lan kesalahan dingapunten dateng Allah, lan diparingi panggen ingkang sae

Baca: Bergambar 20 Ucapan Belasungkawa Islam – Terbaik

Muga-muga almarhum diampuni dosane. Uga kowe sak keluarga diparingi sabar lan kuat. Aku ndonga supaya kowe ora suwe-suwe sedih, amarga urip iki kudu terus mlaku.

Kulo ngaturaken nderek belasungkawa ingkang sakageng-agengipun. Mugi-mugi Gusti paring kekiatan dhateng keluarga ingkang dipun tilar lan mugi-mugi panjenenganipun almarhum dipun tampi sedaya amal lan ibadahipun.

Baca: 21 Ayat Salam Jumaat Yang Penuh Berkah

Nderek belasungkawa, mugi panjenenganipun kaparing sihing Gusti Ingkang Maha Kuwasa ing kalanggengan.

Innalillahi wainna ilaihi raji’un, tumut belasungkawa. Sampun langkung sekeca wonten panggenanipun sak menika

Nderek belasungkawa, mugi arwahipun saget dipun tampi dumateng ngarsanipun Pangeran.

Sugeng tindak kagem almarhum/almarhumah, Mugi khusnul khotimah lan amal ibadahipun ditampi Gusti Kang Maha Kuwasa

Bergambar - Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Terbaik

ucapan belasungkawa islam, ucapan belasungkawa islami, kata kata belasungkawa, ucapan belasungkawa islam singkat, ucapan belasungkawa singkat, Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa, Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Terbaik,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *