30 Ucapan Hari Lahir Dalam Islam Quotes -Sahabat

Ucapan Hari Lahir Dalam Islam Quotes: Sanah Helwah – Ucapan ulang tahun Islam menawarkan kegembiraan yang mendalam berdasarkan iman dalam kalangan saudara sesama islam.

Menghantar mesej hari jadi Islamik penuh tulus ikhlas kepada orang yang anda sayangi adalah antara kaedah terbaik untuk menjadikan hari ulangtahun yang diraikan itu menjadi lebih istimewa dan bermakna. Gunakan contoh mudah di bawah untuk mendapatkan idea untuk kad hari lahir Islamik anda.

Baca: Saeng-il Chugha-hae : Koleksi Ucapan Hari Lahir Dalam Bahasa Korea

Sanah Helwah – Ucapan Hari Lahir Dalam Islam Quotes Untuk Sahabat

د يأتي الأصدقاء ويذهبون ، لكن الأصدقاء الحقيقيون لا يغادرون أبدًا. شكرا لك على صداقتك التي لا تتزعزع. عيد ميلاد سعيد!
Sahabat datang dan pergi, tetapi sahabat sejati tidak pernah pergi. Terima kasih atas persahabatan yang tidak berbelah bagi. Selamat Hari lahir!

لا شيء يجعلني أسعد من رؤية أعز أصدقائي سعيدًا. عيد ميلاد سعيد يا صديقي!
Tiada yang lebih menggembirakan saya daripada melihat sahabat baik saya gembira. selamat Hari jadi sahabatku!

30 Ucapan Hari Lahir Dalam Islam Quotes -Sahabat

الأصدقاء هم من أعظم كنوز الحياة. أعتز بك اليوم ودائما! عيد ميلاد سعيد.
Sahabat adalah salah satu khazanah terhebat dalam hidup. Saya menghargai anda hari ini dan sentiasa! Selamat Hari lahir.

عيد ميلاد سعيد للشخص الذي يمكن أن يجعلني أضحك عندما أريد البكاء. أنت أفضل صديق يمكن أن تحصل عليه أي فتاة.
Selamat hari lahir kepada orang yang boleh membuat saya ketawa apabila saya mahu menangis. Awak adalah kawan terbaik yang boleh dimiliki oleh mana-mana gadis.

أتمنى أن تعود الفرحة التي انتشرت في الماضي إليك في هذا اليوم. أتمنى لك عيد ميلاد سعيد جدا!
Semoga kegembiraan yang tersebar pada masa lalu kembali kepada anda pada hari ini. Saya mengucapkan selamat hari lahir kepada anda!

عيد ميلاد سعيد! أنت شاب مرة واحدة فقط ، لذا استمتع بها على أكمل وجه. الوقت يمر بسرعة كبيرة ولا تعود هذه السنوات إلى الوراء.
Selamat Hari lahir! Anda hanya muda sekali, jadi nikmatilah ia sepenuhnya. Masa berlalu begitu pantas dan anda tidak boleh kembali ke tahun-tahun sebelumnya.

قد يكون لديك كل الحب الذي يمكن أن يحمله قلبك ، وكل السعادة التي يمكن أن يجلبها يومك ، وكل النعم التي يمكن أن تتكشف عنها الحياة. عيد ميلاد سعيد!
Semoga anda mempunyai semua cinta yang boleh dipegang oleh hati anda, semua kebahagiaan yang boleh dibawa oleh hari anda, dan semua berkat kehidupan dapat terungkap. Selamat Hari lahir!

30 Ucapan Hari Lahir Dalam Islam Quotes -Sahabat

في عيد ميلادك ، قد تُثري روحك بالنور والحب والأمل في عام مزدهر قادم.
Pada hari lahir anda, semoga jiwa anda diperkaya dengan cahaya, cinta dan harapan untuk tahun yang makmur yang akan datang.

أطيب التمنيات لك في يومك الخاص جدا. أتمنى أن تستمر في تغيير حياة الآخرين بإيجابيتك وحبك وروحك الجميلة.
Selamat sejahtera kepada anda pada hari istimewa anda. Saya harap anda terus mengubah kehidupan orang lain dengan positif, cinta dan semangat yang indah.

يمثل اليوم معلمًا صغيرًا في الرحلة الجميلة التي هي حياتك. نرجو أن تستمر في البركة وتتبع أهدافك وطموحاتك للنجاح!
Hari ini mewakili satu peristiwa penting dalam perjalanan yang indah iaitu hidup anda. Semoga anda terus diberkati dan mengejar matlamat dan cita-cita untuk berjaya!